Varázslatos vízi világ

Könyvajánló - Marjorie Sarnat: Varázslatos vízi világ - Színezőkönyv

Merülj el az óceánok világában Marjorie Sarnat lenyűgöző színezőkönyvével!

Marjorie Sarnat kiváló művész, színezőit több millió példányban veszik az emberek szerte a világon. A Partvonal Kiadó pedig a Kreatív Kikötő című sorozatukban sorban hozza el ezeket a gyönyörű grafikákat a színezésre vágyóknak.

A munkáival már nem először volt dolgom, mutatok is négy másik színezőt a hölgy munkáival, amit volt lehetőségünk szerkesztőtársammal, Arthurral kipróbálni:

Baglyok / Fantasztikus rókák

Csodálatos unikornisok / Szépséges angyalok

Ezúttal ellátogatunk az óceán mesés világába, ahol csodás állatok, bálnák, delfinek, teknősök, polipok és sok-sok csodás vízi lény vár ránk izgalmas növények és vízfenéken lapuló kincsek társaságában. A grafikák kalandosak, látványosak, némelyik bonyolultabb mint, de akadnak könnyedebb, letisztultabb minták is.

Már a rajzok is elegek lennének, hogy akarjam ezeket a színezőket, az csak hab a tortán, hogy minőségi papírra, A4-es méretben nyomtatták. A papírvastagságnak köszönhetően a Kreatív Kikötő füzetei alkalmasak festésre vagy filccel való színezésre is, így garantáltan mindenkit kiszolgálnak, aki hódol ennek a hobbinak.

Még mindig imádok színezni és bátran ajánlom mindenkinek. Megnyugtat, kikapcsol, ébren tartja a kreativitást, de tökéletes lazításnak is egy fárasztó nap után. Ráadásul már nyakunkon az ősz, jönnek a hűvös, esős esték, amikor az ember szívesen vackolja be magát a meleg lakásba. Ilyenkor pláne jól jön egy kis könnyed otthoni szórakozás.

139503972.jpgKöszönöm ezt a klassz lehetőséget a Partvonal Kiadónak!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető mindkét kötet a kiadó honlapján.

Kövess minket Facebookon is!

Jane Austen / Steampunk - Színezőkönyvek

Mert színezni jó...

Adj színt a világnak!

Mert festeni jobb!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes