Tölts meg színekkel csodálatos unikornisokat és szépséges angyalokat!

Könyvajánló - Marjorie Sarnat: Csodálatos unikornisok / Szépséges angyalok - Színezőkönyv

Színezz, színezz és színezz! Bátran javaslom bárkinek kortól és nemtől függetlenül ezt a hobbit, mert szuper szórakozás. Kikapcsol, feltölt, ráadásul szabadon engedheted a képzelőerődet és egy rövid időre elrepülhetsz egy gondtalan gyermekkorba.

Újabb kaland, újabb játék a színekkel. A felnőtszínezők hódítóútjukra indultak és úgy néz ki, hogy nem mostanában fognak eltűnni a köztudatból. Miért lett ilyen népszerű? Miért szeretünk színezni? Azt tippelném, hogy legalább tucatnyi okot össze tudnának szedni a műfaj kedvelői. Most csak néhányat nézzünk meg ezek közül.

Tökéletes kreatív kikapcsolódás, amely segít kiszakadni a hétköznapok terhei közül. Emellet nosztalgiával tölthet el, hiszen néhány percre, órára elmerülni a színezésben olyan gondtalansággal töltheti el az embert, ami a fesztelen szórakozással teli gyerekkort idézi. Ráadásul abszolút előnye, hogy senki nem szólhat bele, hogy mit és miért úgy csinálunk, ahogy. Egyetlen cél van csak, hogy mi jól érezzünk magunkat. A végén pedig még sikerélményt is okozhat, amikor ránézünk a kész alkotásunkra. Nem utolsó sorban pedig nem is drága hobbi, hiszen akár egy csomag színesceruza és bőven elég.

A Kreatív Kikötő sorozat nagy előnye a vastag, minőségi papír, ami lehetőséget ad rá, hogy ne érjük be ceruzával, mert elbírja gond nélkül a filcet, sőt, a festéket is. Arthurral ismét két Marjorie Sarnat színezőkönyvet vettünk a kezünkbe a Partvonal Kiadó jóvoltából. A művésznő munkáival már ismerkedtünk korábban, amiből a címre kattintva kaphattok egy kis ízelítőt:

Baglyok / Fantasztikus rókák

Arthur választása a Szépséges angyalokra esett, én pedig a Csodálatos unikornisok című kötetre csaptam le. Az unikornisok előnye, hogy bármilyen élénk színt bátran választhatunk. Rögtön kaptam is az alkalmon, hogy előszedjem a pazar neonszínekben pompázó zseléstollaimat. A végeredmény vakító, merő giccs, de szerintem tökéletesen passzol ebben a cukorvilágban parádézó unikornishoz. Íme egy kis ízelítő natúrban és a "pezsgő alkotásom".

A Szépséges angyalok kötet is igazán izgalmas, látványos, virágokkal, állatokkal, a szeretet különféle motívumaival, őrangyalokkal és az évszakok angyalaival megtöltve. Senki nem fog meglepődni, hogy januárban Arthur az évszakhoz hűen egy téli angyalt választott, és a képet megtöltötte a kék tucatnyi árnyalatával.

angyal1.jpg

Izgalmas, mozgalmas, látványos rajzok A4-es méretben, minőségi papíron. Nagyon aprólékos és részletes képek, de akadnak egyszerűbb, letisztultabb darabok is, így mindenki talál kedvére valót, ha pár órányi kellemes, fantáziamozgató szórakozásra vágyik.

boritokepuniangyal.jpg

Köszönjük ezt a klassz lehetőséget a Partvonal Kiadónak!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető mindkét kötet a kiadó honlapján.

Kövess minket Facebookon is!

Színezz izgalmas baglyokat és fantasztikus rókákat!

Engedd szabadon a kreativitásod és színezz!

Sajátítsd el a színkeverés művészetét!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes