Színezz izgalmas baglyokat és fantasztikus rókákat!

Könyvajánló - Marjorie Sarnat: Baglyok / Fantasztikus rókák - Színezőkönyv

Baglyot és rókát mindenkinek! :) Jöjjön egy kis ízelítő két érdekes, izgalmas, A4-es méretű, egész oldalas rajzokat tartalmazó, látványos színezőkönyvből.

coloring-book-for-adults-1396833_1280.jpg

Mert színezni jó! Ezt a szlogent már több posztunkban is olvastátok, de nem győzzük nyomatékosítani. Arthurral mindketten nyitottak vagyunk a kreatív kikapcsolódásra. Senki nem fog meglepődni, ha azt mondom, hogy amikor a Partvonal Kiadónál Kreatív Kikötő sorozatában megjelentek Marjorie Sarnat izgalmas munkái, mi rögtön kaptunk az alkalmon és be is szereztünk pár kötettel belőlük.

Először is muszáj megjegyeznem, hogy imádom a sorozatot. Ennek több oka is van. Először is, szeretem, hogy kiváló művészek munkáival van dolgom. Másodszor, mert A4-es méretben több mint 30 egész oldalas ábrák várják, hogy színnel, élettel töltsem meg őket. Harmadszor pedig a papír minősége miatt. Kiváló, ráadásul vastagsága lehetőséget ad rá, hogy akár vízfestékkel vagy filccel színezzünk, kinek mi áll jobban kézre. Negyedszer pedig azért, mert kikapcsol, feltölt, ellazít, felpörgeti a kreativitást. Egyszóval: szórakoztat.

Legutóbb Marty Noble munkásságába mutattunk egy kis betekintést, ezúttal pedig Marjorie Sarnat, egy Kaliforniában élő művész két színezőjét hoztuk el nektek. Sarnat textiltervezőként dolgozott korábban, imádja a különleges formákat, a rengeteg mintát, célja pedig, hogy inspiráljon és segítsen munkáival levezetni az embereknek a hétköznapi stresszt. Ráadásul már több mint harminc kötettel örvendeztette meg a műfaj rajongóit. Ezúttal Arthur a három legnépszerűbb kötet közül választott egyet, amelyeket összesen több mint 3 millió példányban keltek el világszerte. Elsőként jöjjön egy kis ízelítő a Baglyok című kötetből natúrban, és egy olyan kép, melyet Arthur megtöltött élettel, ráadásul ezúttal a vízfesték mellett döntött és milyen jól tette! Szerintem nagyon szép lett!

Az én választásom ezúttal a bájos kis ravaszdikra esett, így landolt az asztalomon a Fantsztikus rókák című kötet. Minden rajz izgalmas, amerre csak néz az ember különféle formákon akad meg a szeme. Vannak nagyon mozgalmas és egyszerűbb képek is közte. Néhány kép ízelítőként, a választásom pedig ezúttal egy ízig vérig őszi képre esett, amely nem annyira mozgalmas, mint például a következő képen látható kastélyos rajz, de tökéles kikapcsolódást nyújtott pár órára.

Ezúttal sem kellett csalódnunk. A kötetek rajzai látványosak, gyönyörűek az illusztrációk. Vannak aprólékosabb és egyszerűbb minták, biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót közöttük. Újabb izgalmas lehetőség, hogy a fantáziánkat szabadon engedve feloldjunk egy kis hétköznapi stresszt, vagy csak kellemes szórakozással töltsünk el néhány órát.

boritok.jpg

Köszönjük ezt a klassz lehetőséget a Partvonal Kiadónak!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető mindkét kötet a kiadó honlapján.

Kövess minket Facebookon is!

Jane Austen / Steampunk - Színezőkönyvek

Mert színezni jó...

Adj színt a világnak!

Mert festeni jobb!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes