Engedd szabadon a kreativitásod és színezz!

Könyvajánló - Marty Noble: Jane Austen / Steampunk - Színezőkönyvek

Két világ, mely rettentően távol áll egymástól: egy kis steampunk vadság és bájos romantika. Mi köti össze ezt a kettőt? Két gyönyörű és izgalmas színezőkönyv, mely képes kiszakítani a mókuskerékből néhány órára és úgy mozgatni az agyunkat, hogy közben pihenünk és kellemesen szórakozunk.

Színezni jó! Oké, elég durva klisé, de nagyon sokan értenek vele egyet. Népbetegségek sorában sajnos igen gyakori a stressz, a szorongás és a depresszió. A felnőtteknek készült színezők ötlete Carl Jungtól származik és sokan alkalmazzák sikerrel terápiás céllal még kényszerbetegek esetében is. A színezés a kutatók szerint képes megnyugtatni az emberi agyat. Eltölthetnek boldogsággal, képesek visszarepíteni a gyerekkorba, kikapcsolnak és felébresztik kreatív énünket.

A Partvonal Kiadó kínálatában a Kreatív Kikötő sorozatban pedig szép számmal találunk színezőket, így garantáltan mindenki megtalálja a neki kedves mintákat. Szerkesztőtársammal, Arthurral válogattunk, elsőként pedig hoztunk nektek egy kis ízelítőt Marty Noble, az amerikai tehetséges művész két kötetéből. Külön öröm számomra, hogy minőségi papírra nyomtatták mindkét kötetet, így akár zselés tollal, tűfilccel is alkothatunk, garantáltan nem fog átütni a túloldalra.

A Jane Austen - Színezőkönyv elkalauzolja az izgalmas hobbira vállalkozókat Jane Austen világába. A színezőben a szerző műveiből válogatott idézetek tökéletes kiegészítői a romantikus, bájos illusztrációknak. Akad benne többek között gyönyörű könyvekkel teli asztal, könyvespolc, mesés virágok és hangulatos esernyős képek. Most pedig lássunk egy kis ízelítőt, bónuszként pedig egy már kiszínezett képet, mely Arthur kreativitásával, kézügyességével igazán látványosra sikerült.

ja_natur.jpg

01szinesarthur.jpeg

Az én választásom az extravagáns Steampunk - Színezőkönyvre esett. Ebben a kötetben több mint harminc portré kapott helyet. A viktoriánus kort idéző nők és férfiak, körülöttük és rajtuk a stílushoz passzoló órák, fogaskerekek, hőlégballonok és minden, ami passzol ebbe a különleges és látványos világba. Gyönyörű! Nem is volt könnyű dolgom, amikor keresgéltem, hogy melyiket színezzem ki elsőként. Most pedig jöjjön egy kis ízelítő natúrban és egy, amit igyekeztem izgalmasra színezni.

steamrajz.jpeg

Mindkét kötet látványos, izgalmas, gyönyörű illusztrációkat tartalmaz, amelyeket élmény volt színezni. Néhány órányi kikapcsolódás a mókuskerékből. Tökéletes egy kis délutáni/esti lazulásra. Szórakoztató, megdolgoztatja a kreativitásunkat és szabadon engedhetjük a fantáziánkat. És az sem számít, ha a végeredményt látva, úgy érezzük, hogy nem tökéletes, ha a folyamat közben jól éreztük magunkat, akkor elértük a célt. :)

fokep_121.jpg

Köszönjük ezt a klassz lehetőséget a Partvonal Kiadónak!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető mindkét kötet a kiadó honlapján.

Kövess minket Facebookon is!

Mert színezni jó...

Adj színt a világnak!

Mert festeni jobb!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes