Mini fejtörők karácsonyra a család legkisebb tagjainak

Könyvajánló - Victor Escandell: Mini fejtörők - Karácsony

Karácsonyi játékos fejtörők a család legkisebb tagjainak egy bájos lapozóban.

A HVG Könyvek Junior könyvei között számos klassz darabot találunk a család legkisebb tagjai számára, amelyek alkalmasak játékra, fejlődésre, tanulásra. Ilyen ez a bájos lapozó is, mely Victor Escandell munkája. A Mini fejtörők karácsonyi kiadványában mókás feladványokat találunk, hogy megmozgassuk az apróságok agyát.

A gyerekek kétéves korukra már fel akarják fedezni a környezetüket, megismerni, amit még nem ismernek, és egyre több elvont, körülírhatatlan, de példákkal nagyon könnyen bemutatható fogalmat ismernek meg, mint például a színek, az ízek, az anyagok. Nyílnak az érzékszerveik, és már hasonlatok szintjén is megértik és le is tudják írni a fogalmakat. Ezek megértésében segít ez a könyv, könnyű, tényleg kicsi gyerekeknek való mini fejtörők, apró kis feladványok képében.

A kötetben csupa olyan dolgot találunk, amelyek kötődnek a télhez, a karácsonyhoz, így miután megcsodáltuk a karácsonyfát, a díszeket, olvastunk a Télapóról és a szánjáról, még nagyobb sikerélmény lesz pár ráutaló mondat és kép alapján rájönni a fejtörő megoldásaira.

Bájos, cuki rajzok, húsz ötletes feladvány, ráadásul egy kis extra izgalom a kicsiknek, hogy a megfejtések apró lehajtható ajtók mögött rejtőznek. Jó kis móka lehet ez testvérekkel is, de az egész családnak kiváló szórakozást nyújthat.

Az ilyen feladványoknak rengeteg előnye és haszna van. Serkentik az agyműködést, sőt, még a memóriát is fejlesztik, javítják. Próbára teszik a megfigyelőképességet és arra is alkalmasak, hogy megmutassuk a gyereknek, miként festenek a hasonlatok, mire és hogyan tudjuk őket használni. Az asszociációs készségek pedig számos területen fontosak, ezek fejlesztésére is tökéletesek az ilyen játékos feladványok.

mini_fejtoro_b1_300dpi.jpgSzeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel beszerezheted!

Köszönjük HVG Könyvek!

Érdekelnek a könyvújdonságok?

Kövess minket a Facebookon is!

Fedezd fel a vizek varázslatos élővilágát!

Szabadulószobás fejtörők: Menekülés a múzeumból

Stratégiai fejtörők - A háború művészete

Rejtélyes bűnügyek - meg tudod oldani mindet?

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes