Geronimo Stilton különkiadás: izgalmas történet szuperhősökkel, plusz több mint ötven rejtvény!

Könyvajánló - Geronimo Stilton: Hajsza a szuperlabirintusban - Különkiadás - több mint 50 rejtvénnyel!

Ismerkedj meg ezzel a Geronimo Stilton különkiadással: izgalmas történet szuperhősökkel, azaz szuperegerekkel, ráadásként pedig plusz több mint ötven rejtvény egyetlen szórakoztató kötetben!

Geronimo Stilton az elmúlt években hatalmas rajongótáborra tett szert és már nem először jelenik meg a sorozat részeként valami különleges darab. Ezúttal egy különkiadás, amelyben több mint 50 jópofa rejtvény kapott helyet igazi szuperhősök, bocsánat, szuperegerek történeteivel körítve, akik mindent megtesznek, hogy az éj leple alatt előbújó gonosztevőktől megvédjék Cin City lakóit.

A sztori szerint az első szuperhős, Patkánypöröly szobrát ellopta egy bűnözőbanda, a Csatornatöltelékek. Eddig azt gondoltuk, hogy Geronimo egy gyáva nyúl, akarom mondani pocok, de ebben a különkiadásban kiderül, hogy valójában egy hős lakozik benne. Rágcsália legolvasottabb napilapjának igazgatója titokban üldözi a bűnt. Amikor valaki Cin City lakói közül veszélyben van, előtörnek a szuperképességei, jelmezt ölt és Szupergeróként védelmezi a gyengéket.

A kötetben találkozunk legjobb barátjával, Szupercinnel és még több szuperegérrel, akik különféle jópofa képességekkel bírnak, és persze megismerjük a bűnbandát is, akik felelősek a szobor eltűnéséért. Az ifjú olvasónak pedig különféle rejtvények megfejtésével kell segítenie a hősöket, hogy eljussanak a Csatornatöltelékek rejtekhelyére és visszaszerezzék a  város jelképét jelentő szobrot.

img_2207.jpg

img_2208.jpg

A sztori hozza a kötelezőt, ami miatt imádják a gyerekek: könnyű a nyelvezete, jól érthető, olvasmányosak a párbeszédek, amiért köszönet Csömöri Zsuzsi fordításának. Emellett színes, jópofa illusztrációk, a kötet élvezeti értékét növelendő pedig az olvasó eldöntheti, hogy merre haladjon a történetben.

Emlékeztek még a "Kaland, játék, kockázat" könyvekre? Aki igen, annak nem lesz újdonság, inkább nosztalgikus, hogy olvasás közben különböző irányba indulhatunk tovább a történetben. Egy-egy résznél eldönthetjük, hogy mit is csináljon Szupergero és ennek megfelelően kell választani, hogy hányadik oldalra lapozunk tovább, de előfordul, hogy a rejtvény helyes vagy épp hibás megoldása jelenti az irányt. Ez az ötlet még mindig ütős és még játékosabbá teszi az olvasást.

Ha ez még mindig nem lenne elég szórakoztató, jönnek a rejtvények. Akadnak labirintusok, különféle szókeresők, számolós rejtvények, színezős feladványok, kakukktojás keresés és a többi. Változatos, színes, érdekes feladatok, melyekhez nem árt, ha tud már a gyerek olvasni, de bőven akad köztük olyan is, ami jó kis családi móka keretén belül akár 5 éves gyerekek számára is izgalmas, élvezetes.

Azon gyerekek számára, akik már most is Geronimo rajongók ez egy kötelező darab, de arra is tökéletes, ha valaki még csak ismerkedik Rágcsália kalandos világával.

3794747.jpgA kötetet a Kolibri Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, melyet ezúton is köszönünk!

Tetszik, amit olvastál? A borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kiadó honlapján!

Kövess minket a Facebookon is!

Szabadítsd ki Geronimo Stiltont egy ijesztő múzeum csapdájából

Egerek, glimpik, trollok és koboldok a Messzi Északon

25 szelfi a reformok korából

Két szuper mesekönyv gyereknapra: Nahát, ezek a lovagok! és Geronimo a Szőrmeresztő Vidámparkban

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes