Románc ​Párizsban

Könyvajánló - Melanie Hudson: Románc ​Párizsban

Melanie Hudson a második világháborúba repít minket Románc ​Párizsban című történelmi fikciójában, melyben egy véletlen találkozás mindent megváltoztat...

romanc_parizsban_1.jpeg

A regény során megismerjük Sebastian-t, aki még szinte gyerek volt, amikor Németországért harcolt a háborúban. Ez minden tinédzsert kikészített volna, őt is megviselte, annyira, hogy miután elhagyta az országot, fogadalmat tett, hogy soha többé nem fog harcolni. Egy teljesen más utat választott magának, orvos lett. Csendes, nyugodt életet él szeretett virágai között.

A kissé cinikus Sebastian élete akkor vesz érdekes fordulatot, amikor betoppan az életébe Sophie. Sophie Hathaway nagynégyjét látogatja a szigeten, amikor először találkoznak. Sebastian azt gondolta, hogy túl öreg ő már a szerelemhez, de ez a csodálatos nő képes elvarázsolni és levenni a lábáról.

A második világháború a küszöbön, ezért a pár arra kényszerül, hogy elváljanak, Sebastian pedig válaszút elé érkezik. Felépített magának egy jó életet, amikor a német csapatok arra készülnek, hogy megtámadják a szigetet. Mit kéne tennie? Feladja az elveit és harcba álljon vagy induljon útnak, hogy újra ráleljen Sophie-ra?

Hosszú idő telik el, mire újra találkoznak Párizsban és sem a pacifista orvosnak, sem élete szerelmének, a titokzatos Sophie-nak nem sikerült elkerülnie, hogy szerepet vállaljon a háborúban. De vajon mi lesz kettejük szerelmi drámájának a vége?

Ez a regény egy történet a történetben kiszámíthatatlan végkifejlettel, melyben a szerző okosan szövi össze a valóságot a fikcióval. Szép ívű történet titkokkal, romantikával, meglepő végkifejlettel. Aki szereti a romantikus, egyedi történeteket, az megtalálja a számításait ebben a regényben. Szívmelengető és szívszorító is egyben.

3850836.jpgKöszönjük Next21 Kiadó!

A kötet a borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelhető a kiadó honlapján!

Kövess minket Facebookon!

Ha kitör a háború

Holnap ilyenkor

Kalandtúra Wilder-módra

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes