Kalandtúra Wilder-módra

 Könyvajánló - Christina Lauren: Kalandtúra Wilder-módra

Lily Wilder mű-kincsvadászatokra viszi a turistákat Utah állam vörössziklás kanyonjaiba. Ebből éppenséggel megél, de esélye sincs visszavásárolni a szeretett ranchot, amit apja sok évvel ezelőtt eladott. A pénzszűke miatt nem mondhat nemet, amikor szedett-vedett baráti társaságával az a férfi bukkan fel, hogy részt vegyen egy kincsvadásztúrán, akibe régen szerelmes volt. Lilynek voltaképp nincs is ellenére, hogy kivigye a fickót a semmi közepére – és aztán ott hagyja a francban.




Leo Grady viszont mást sem akar, csak újra felvenni a fonalat első és egyetlen szerelmével. Lily ebben sajnos nem partner: egyértelműen értésére adja, hogy Leo csak mint túravezetőre számíthat rá.

Ahhoz, hogy a szerelmük még egy esélyt kapjon, a túrán egy csomó mindennek balul kell kiütnie. Vajon mégis igaz a kincset övező legenda? Lilynek és Leónak össze kell fognia, hogy kihúzzák a bajból a társaságot – és eközben Lily nemtörődöm apjának múltjával és a kettejük közös múltjával is szembe kell nézniük.

Tíz évvel korábban Lily és Leo egy pár voltak, de egy súlyos csalódás véget vetett a kapcsolatnak. Lilyvel azóta sok minden történt: elvesztették apja régi birtokát, amit szeretne visszavásárolni, és Utah gyönyörű, festői tájain a vörös sziklák és kanyargós kanyonok között tart afféle rekreációs kincsvadász-túrákat, megidézve némi vadnyugati hangulatot is. 




Egy ilyen túrán bukkan fel tíz év elteltével Leo és a baráti társasága is: a férfi szeretné újrakezdeni az egészet, de Lily erről hallani sem akar. Útjukat különféle események kísérik, amelynek köszönhetően egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Egy igazi könnyed nyári olvasmány így a nyár utolsó napjaira - legalábbis ami az időjárást illeti -, tele humorral, igazi kalandokkal, rejtélyekkel és rejtvényekkel, és persze szerelemmel, a második esély ismerősen bűnös élvezetével, mindez Utah gyönyörű tájain kalandozva, különféle veszélyes kalandokba keveredve, és végül egy valódi kincsvadászat is kikerekedik az egészből. Igazi kikapcsolódás volt ez a regény, ami inkább a helyszínnel és a rejtélyekkel vált letehetetlenné, nem a románccal.




A Christina Lauren név egy szerzőpárost takar, Christina Hobbs és Lauren Billings bújik meg e művésznév alatt, számos könyv szerzői, melyek közül magyarul nyolc jelent meg eddig. Általában könnyed, romantikus-erotikus műveket írnak, de akad YA regény is a műveik között. A Kalandtúra Wilder-módra is újít egy kicsit, sokkal inkább a kincskeresés és rejtvényfejtés kerül előtérbe, és azt hiszem, ez nagyon jót is tesz a könyvnek. 

Köszönöm a lehetőséget a 21. Század Kiadónak! A könyv a borítóra kattintva elérhető kedvezményes áron - gyönyörű, élfestett kiadásban.




Kövess minket Facebookon!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes