15 különleges könyvespolc a kreatív lakberendezés jegyében

Azoknak, akik szeretnek olvasni, biztosan akad otthon néhány kedvenc kötetük, amelyet szívesen tesznek egy kiemelt helyre. Nemcsak izgalmas történetek otthonát jelentheti egy-egy könyvespolc, hanem tökéletes módja, hogy kifejezzük vele egyéniségünket és még egyedibbé, különlegessé tegyük otthonunkat. Jöjjön most 15 jópofa polc, melyek magukra vonzzák a tekintetet és jól feldobják a lakás hangulatát.

A képregények legmenőbb és legismertebb hősei ma már megelevenednek nap mint nap a filmvásznon és a tévésorozatokban, hogy aztán emberek millióit hódítsák meg. Nektek van kedvenc szuperhősötök? Kinek az ikonikus emblémáját látnátok szívesen a falatokon? 

01_3.jpg

02_3.jpg

Akik imádják a természet különböző teremtményeit sem kell az egyhangú, jól megszokott polcokat választaniuk. Egy kreatív, ügyes asztalos könnyedén elevenítheti meg kedvenc állatunkat, hogy aztán ez a kedves jószág vigyázzon a könyveinkre.

03.jpg

04.jpg

Ha belépek egy lakásba akaratlanul is azt veszem észre, hogy a szemem a könyvespolcra téved. Egy hatalmas feliratot mintázó polcrendszerrel még csak keresni sem kellene a könyveket. :D Az alábbi képen a READ, magyarra fordítva az olvasás szóé lett a megtiszteltetés, hogy több tucat történetet hordjon a "hátán".

05.jpg

A következő jin és jang szimbólumot ábrázoló könyvespolc a világegyetemben fennálló egymással szemben álló, mégis egymást kiegészítő elemeket, erőket szimbolizálja. Aki a könyvek terén is kedveli a sokszínűséget, az ellentéteket, biztosan értékelne egy ilyen izgalmas bútort az otthonában.

06.jpg

Egy borongós, esős őszi estén kevés jobb program akad, mint bebújni egy meleg takaró alá, forró teát, csokoládét kortyolgatni, és belemerülni egy történet kalandos útvesztőibe. Nekem nagyon tetszik ez a bohókás bögrés kompozíció. :)

07.jpg

Egy különleges hangszert akkor is vétek kidobni, ha már annyira elöregedett, hogy menthetetlenné vált. Íme egy gyönyörű és izgalmas újrahasznosítás! Egy zenész otthonában tökéletes kiegészítő, de bátran állítom, hogy nem csak a zenészek között nyerné el tetszését ez a gyönyörű darab.

08_1.jpg

A természet rajongói nem csupán kedvenc állataikról mintázhatják könyvespolcaikat. Egy-egy izgalmas darabban virágokat, csillagokat, fákat eleveníthetünk meg, hogy ezzel is még izgalmasabbá tegyük otthonunkat, vagy irodánkat. 

09.jpg

10_7.jpg

11_5.jpg

Egy-egy szimbólum is mókásan mutathat a falon. Ez a kis pipa is nagyon szeretni való, de nálam határozottan a nyilak alkotta kis polcrendszer viszi a pálmát. Ötletes, jó pofa és rendkívül látványos!

12_7.jpg

13_4.jpg

Néha a legegyszerűbb hétköznapi tárgyak adhatják a legjobb ötleteket. Tökéletes példa erre a következő képen látható gázcső ihlette polc, mely különleges, rusztikus látványt nyújt. Igazán egyedi, izgalmas pontja lehet ez egy lakásnak.

14_5.jpg

Belépve egy lakásba biztosan mindenki lefagyna egy pillanatra, ha egy az Egyesült Királyságban használatos segélyhívó utcai fülkét pillantana meg. Egyedi, jópofa, ráadásul kinyitva kincseket rejthet ez a vagány könyvszekrény.

15_4.jpg

Ha tetszett az összeállítás kövess minket a Facebookon is! 

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes