Antik anatómia tarot

 Könyvajánló - Claire Goodchild: Antik anatómia tarot

Judit ajánlója

Gyönyörű, szokatlan és meglepő! Mindez az Antik Anatómia Tarot-ban, ahol a természettudomány találkozik a spiritualitással.
Ez a különleges doboz igazi kincs a tarot rajongói számára. A vintázs stílusú anatómiai illusztrációkkal és kifinomult botanikai rajzokkal díszített, formabontó kártyalapok varázslatos erővel hatnak. A kézikönyv minden laphoz részletes értelmezést kínál, ismerteti többek között az elemekhez, az asztrológiához és a numerológiához való kapcsolatukat, bemutatja az egyes kirakási módokat. Egyedi és kreatív megjelenésével az Antik Anatómia Tarot nélkülözhetetlen útitárs a spirituális és személyes fejlődés útján.




A fülszöveg szerint kártyacsomag és kézikönyv misztikusoknak. Nos, nem tartom magam annak, de felkeltette az érdeklődésem a kiadvány gyönyörű, igényes kidolgozása és fantasztikus rajzai. 




A tarot jóslás valójában beszélgetés a kártyákkal. A kiadványban részletes útmutatót kapunk az egyes kártyalapok jelentéséről, asztrológiai összefüggéseikről, a különféle elemek és színek hatásairól. Tömören és röviden, de érthetően kapunk információt mindenről. Taglalja az egyes használati és kirakási módokat, a tarot-val még éppen csak ismerkedőknek is hasznos információkkal szolgál. A kártyák alapját viktoriánus anatómiai képek, illetve botanikai növényábrázolások adják. Nagyon szépen, egyedien kombinálja a különböző motívumokat.  Az áttanulmányozása során nem győztem gyönyörködni a csodás illusztrációkban, már csak emiatt is szerintem gyakran kézbe fogom venni. Abszolút kezdőként, kezdőknek is csak ajánlani tudom, ajándéknak is tökéletes, igényes kiadású tarotcsomag, az elegáns és gyönyörű doboz tartalma egy 80 oldalas gazdagon illusztrált kézikönyv és a 78 lapos kártyacsomag.




A szerző Claire Goodchild díjnyertes művész, fotós, író, aki a tarot-ra és az asztrológiára specializálódott. Hároméves kora körül ismerkedett meg a tarot-val egy vintage kártyacsomagnak köszönhetően. A húszas éveiben újraéledt rajongása és mivel nem talált az ízlésének megfelelő paklit, tervezett magának egyet felhasználva digitális művészként szerzett képességeit. Claire jelenleg Black and the Moon néven alkot különböző kártyacsomagokat, nyomatokat, illusztrációkat, melyekkel díjakat is nyert. 

Köszönjük a lehetőséget a Bioenergetic Kiadónak! A kiadvány a borítóra kattintva elérhető kedvezményes áron.




Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes