A hold vonzása

 Könyvaájnló - Heteira: A Hold vonzása


Mi a közös egy csendes norvég szigetben, egy nyüzsgő új-zélandi városban, a budai hegyekben és San Francisco utcáiban? Hogy rejtélyes vérfarkasok járják őket…

Tizenegy vérpezsdítő, megható és izgalommal teli misztikus-romantikus történet vár az olvasóra.

A szerelem mindig elképesztő csoda. Néhol ősi harcosokkal néznek szembe, néhol a társadalom tiltásával vagy különös gyilkosságok elkövetőivel. Máskor csak egy elkóborolt macskát keresnek, esetleg választ a kérdésre, hogy ki mellett lehetnének igazán boldogok.

Kire számíthatsz, ha nem a szerelmedre?

Heteira lebilincselő történetei évek óta ejtik rabul az olvasók szívét. Ez a különleges novellaválogatás számtalan országba kalauzolja el az olvasót, mítoszokra és legendákra épít, de nagyon is emberi történeteket mesél a szerelem megannyi arcáról.




Egy igazán könnyed nyári válogatás, egy novellafüzér, amelyek mindegyike a sötétségbe, a vérfarkasok világába repít el, hol Budapesten, hol egy távoli vagy közeli országban Új-Zélandtól Németországig. A történetekben szerepet kapott az erotika is jócskán, de a vérfarkasok különféle világain keresztül társadalmi, emberi, jellembeli problémákra és hibákra is reflektál. Hatalommal való visszaélés, erőszak, félelemkeltés, befolyás... mind-mind olyan dolog, amely mindig is jelen volt az emberi társadalomban, és hiába vagyunk intelligens faj elvileg, ezeket nem tudtuk soha legyőzni. Talán nem is akartuk.

Nagyon jó volt látni a novellák sokszínűségét: van, ahol teljesen természetes dolog a vérfarkaslét, máshol viszont titkolt, féltve őrzött, szégyellt dolog, épp, ahogyan a másság is. A kötet nálunk valószínűleg fóliázva található meg a könyvesboltokban, mert muszáj megvédeni a fiatalokat attól, hogy esetleg elfogadóak legyenek, és olyannak lássák a világot, amilyen: sokféle és sokszínű, minden színnek ezer árnyalatával.

Számomra rendkívül nosztalgikus hangulatot árasztott a kötet, hiszen 10-15 éve minden vámpíros és vérfarkasos sztorikkal volt tele, ám ezek mostanra megfogyatkoztak, de sok a régebbiek közül ma is a polcon van, mint egykori kedvenc (pl. a Shiver sorozat) :) Ezeket az emlékeket idézte fel, és hát Heteirától (vagyis Róbert Katalintól) nem is várok mást, mint jó könyvet, fordulatos, érdekes és jól megírt történeteket, amelyek közül némelyiket szívesen olvastam volna hosszabban, bővebben is.

A gyönyörű borító mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni! :) Köszönöm a lehetőséget a Könyvmolyképző Kiadónak! A regény a borítóra kattintva elérhető kedvezményes áron.




Kövess minket Facebookon!



Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes