Csodabogárként szép az élet

Könyvajánló - Sarah Andersen: Csodabogár (Sarah’s Scribbles Gyűjtemény 4.)

Csodabogárként csodaszép az élet. Naná! A hétköznapi emberek unalmasak. Sosem árt, ha van benned egy kis extra, ami miatt azt gondolhatják rólad, hogy kilógsz a sorból, mert pont ettől leszel igazán izgalmas és értékes. És persze az sem árt, ha tudsz is nevetni a saját hóbortjaidon... Ebben pedig tökéletes társad lesz a Csodabogár, a Sarah's Scribbles Gyűjtemény legújabb kötete.

Sarah Andersen képregényrajzoló, illusztrátor, aki Sarah's Scribbles-gyűjteményével világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert. Nem is csoda, hiszen ez a jópofa képregények tele vannak humorral, szarkazmussal, főszereplője bőrébe pedig szinte bárki a világon képes beleképzelni magát. Mi vár az olvasóra? Fél órányi garantált jókedv és számos "Ó, tényleg!" pillanat.

#1 Felnőni kiábrándító

#2 Puha boldog puffancs

#3 Macskapásztor

Nem lehet kérdés, hogy én is imádom Sarah Anderson gyűjteményét. Adott ez a bohókás csajszi, aki mindig kicsit kilóg a sorból, igazi csodabogár. Olyan valaki, akivel könnyű azonosulni. Aki mindig kicsit kilóg a sorból, akivel egy randin nem valami cuki kis romantikus filmet fogsz nézni, hanem ahogy épp lemészárolnak valakit. Olyasvalaki, aki nem áll be a sorba, aki mer önmaga lenne, még akkor is, ha közben neki is megvannak a maga démonai, komplexusai. Ismerős?

Ezúttal csupa ilyen élethelyzetet mutat meg nekünk a szerző. Az egyiknél különösen jót mosolyogtam, ugyanis amikor megláttam a következő kép eseményeit, rögtön előttem volt, amikor szerkesztőtársamnál, Arthurnál hajnalban, kómásan kimentem a fürdőszobába és alig csuktam be az ajtót, máris valaki őrült kaparászásba kezdett a túloldalon. :D 

Másik kedvencem a női mosdók relytéjét hivatott felfedni. Megmondom őszintén, nem tudom milyen kissé bizarr helyeken jár a szerző nyilvános mellékhelységekbe, de ha ilyet látnék, hát... lehet futnék az ellenkező irányba. Bár ki tudja, lehet inkább beszállnék a mókába. :D De persze vizsgálhatjuk úgyis a helyzetet, hogy vajon hány pasi gondolja ezt... 

Imádtam a sorozat első három kötetét is és még most is imádom Sarah őrültségeit, ebben a kötetben pedig kifejezetten imádtam, hogy azok kapták a főszerepet, akik kicsit különcök, kicsit mások, kicsit őrültek. Otthonosan mozogtam a kötetben. Jókat tudok mosolyogni a fanyar, szarkasztikus humorán és szerencsére a fordítás is szuper. Teljesen jól hozza magyarul is azt a könnyed stílust, amit az eredeti angol kínál. Ráadásul egy kis extra is jutott a kötetbe Sarah rajongóinak: egy tucat jópofa matrica, hogy bármikor magaddal vihesd a kis lökött barátnődet.

3741445_big.jpgA kötetet a Fumax Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, melyet ezúton is köszönünk!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető a kötet a kiadónál!

Kövess minket a Facebookon is!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes