Nem is olyan egyszerű az élet világhírű művészként...

Könyvajánló - Sarah Andersen: Macskapásztor (Sarah’s Scribbles Gyűjtemény 3.)

"Nem is olyan egyszerű az élet világhírű művészként! Rémisztő határidők, műkajás dobozok halmai a villogó monitor alatt és a kisállatok örökké gyarapodó hordája... Ööö, mindegy – igazából ez mindennapos"

magyar5.jpg

Sarah Andersen képregényei világszerte csalnak mosolyt az olvasók arcára. A Fumax Kiadónak köszönhetően a Sarah's Scribble Gyűjtemény harmadik kötete is megérkezett. Már az első két kötethez is volt szerencsénk, ha lemaradtál róluk, kattints a címekre: Felnőni kiábrándító és Puha boldog puffancs.

Főszerepben ismét a csíkos pulcsis, furcsa leányzó áll, bár ezúttal a humoros szösszenetek közé egy-két fontosabb téma is került. Ám ez érthető is, az előző két kötetben apránként felnőni láttunk a kis Sarah-t, ideje volt komolyabb dolgokkal is foglalkoznia. De ne ijedjen meg senki! Ezeket az elgondolkodtató szitukat is szellemes, szórakoztató módon tálalja.

doodlie-time-02.jpg

Az előző kettőhöz hasonlóan a gyűjtemény legújabb része is tele van cicákkal és nyuszkókkal, és számos olyan szituációt mutat, amivel legtöbben találkoztunk már. Teszi ezt annak dacára is, hogy a művészekre vannak kiélezve a helyzetek. Bár nem akkora váltás a cicák után a művészek, ha meghajlunk a sztereotípiák előtt, miszerint ugyanolyan irányíthatatlanok, makacsok, önfejűek. :)

b7e_fit_380x10000.jpgHírnév előtt és után: színészek, zenészek, képzőművészek

A művészek életéről sokan azt gondolják, hogy csak egy kis kriksz-krakszolás, énekelgetés, írogatás, aztán jön a buli, a hírnév, a luxus, közben meg, ha jobban belegondolunk, rájövünk, hogy ott vannak a vészesen közeledő határidők, a feltornyosuló feladatok, a fájdalmas kritikák, ráadásul kedvenceik sem könnyítik meg épp az életüket. Arról nem is beszélve, amikor az ember egy olyan kihívásokkal teli pálya mellett dönt, amiből keveseknek sikerül megélnie...

Zárásul egy jó kis összefoglaló a fülszövegből:

"...szellemességgel és eleganciával nyújt túlélési tanácsokat a modern élet őrületéhez: a korán kelő emberek elkerülésén át az internetes trollok elleni védekezésig, egészen a nagytakarítás életet-nem-igazán-megváltoztató haszontalanságáig. Ha minden kötél szakad és összeomlik körülötted a világ, készíts egy forrócsokit, számold a napokat Halloweenig és öleld meg a remény bundás-bolyhos szimbólumát!"

4471152_5.jpgA kötetet a Fumax Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, melyet ezúton is köszönünk!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető a kötet a kiadónál!

Kövess minket a Facebookon is!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes