Egészséges, hosszú élet a legújabb kutatások fényében

Life Force - életerő magyar fordításban. Ezt a címet kapta Tony Robbins nagyszerű műve, amely egészséges, hosszú élethez segítheti hozzá a könyvet forgató olvasót a tudományos kutatások legújabb áttöréseinek segítségével. 


Könyvajánló
Szerzők: dr. Peter Diamadis, Tony Robbins, dr. Robert Hariri PhD
Fordítók: Kozma Gyula, Juhász Gabriella, Nádasi Dóra
Kiadó: Bioenergetic Kiadó

Life Force 

Egészséges, hosszú élet a tudományos kutatások legújabb áttöréseinek segítségével

Ki ne szeretne jobb életminőséget a maga számára? Ha meg lehet előzni betegségeket, hanyatlást, ha ki lehet tolni az öregedéssel járó kellemetlen tulajdonságokat, ki az, aki legyintene a témára? Ilyen mű Tony Robbins elismert motivációs és sikertrénerének könyve, amely az egészséges, hosszú élet megvalósulásán dolgozik, a tudományos kutatások legújabb áttöréseinek segítségével. 

Nem lehet tagadni, hogy egy biotechnológia forradalom közepén tart a tudomány, ami lehetőséget nyújt a legtöbb fajta betegség gyógyítására. A szerzők ezeket a módszereket hozzák testközelbe az olvasókkal, hogy tudjanak merre indulni, ha saját életüket hosszabbítani szeretnék. A génterápia, a CRISPR, az őssejt terápia lassan kikerül az elfogadott és használt technológiák közé, de hogy mikor és hogyan alkalmas ez a hétköznapi ember számára terápiás lehetőségként, arról nagyon keveset tudunk. Ezt a hiányt pótolja a kötet vonatkozó része.

Amennyiben az ember időt szán az értő olvasásra, olyan hasznos leckékre, gyakorlatokra is bukkan a könyvet kézbe vevő, amelyek megalapozhatják a sikerorientált gondolkodást, megnövelhetik az életerőt és élettartamot. Persze, ehhez személyre szabottan le kell bontani a közölt tudnivalók tömbjét, ami némi önismeretet és egészségügyi jártasságot is feltételez. A szerzők részletes összefoglalót készítettek a könyv megjelenése idején alkalmazott technológiáknak, amelyek a fenti célokat szolgálhatják. A tudományosság nem megy az olvashatóság kárára, laikusok is sikerrel forgathatják a kiadványt saját épülésükre. Javaslatokat tesznek nem csak arra, hogy az olvasó mit tegyen saját érdekében, hanem arra is, hogy miként tegye azokat - márpedig ennél hasznosabb dolgot nehezen tudok elképzelni a sok jótanács közepette.

Most már csak egyetlen bajom van: ezek a módszerek, kutatási eredmények jelentős többsége - főleg nagyobb betegségek esetén - olyanok, hogy hiába megyek a házi orvosomhoz értük. Bizony, pénzes dolgok ezek, amelyek kellően tehetős emberek számára elérhetők. Ugyanakkor szerepel a műben sok olyasmi is, amit saját otthonunkban is gyakorolhatunk a megelőzés vagy az egyszerű felhasználhatóság jegyében. Már  maga az is elég a sikerhez, ha legalább négy tényezőn változtatunk az életmódunkban: hogyan étkezünk, mennyire vagyunk aktívak, hogyan reagálunk a stresszre, és mennyi érzelmi támogatást kapunk. Végül is ez akár járható út lehet pénz nélkül is, nem?

Szerintem olvassátok!

Fülszöveg

EZ ​A KÖNYV A VÁLASZOK KÖNYVE – AZ ÉLET LEGFONTOSABB KÉRDÉSEIRE.

Mi lenne, ha léteznének olyan tudományos megoldások, amelyek eloszlatnák a betegségtől, egy életveszélyes diagnózistól vagy az öregedés hatásaitól való legmélyebb félelmeidet? Mi lenne, ha számodra is hozzáférhetővé válnának a legmodernebb eszközök és technológiák?
A Life Force megmutatja, hogyan ébredhetsz nap mint nap több energiával, erős immunrendszerrel és a biológiai órád visszafordításához szükséges tudással. Ez a könyv mindenkinek szól, az élsportolóktól kezdve az energiájukat és erejüket növelni akaró átlagembereken át a gyógyulni vágyókig. Olyan válaszokat ad, amelyek megváltoztathatják, sőt megment­ hetik az életünket: akár a sajátunkat, akár szeretteinkét.

Ismerd meg többek között:
-hogyan győzhetünk a rák ellen vívott küzdelemben a kemoterápia és a sugárkezelés legígéretesebb alternatíváinak bevetésével, valamint egy forradalmian új vérvizsgálattal, mely több mint 50 ráktípust képes kiszűrni, mielőtt a tünetek megjelennének;
-az új, mesterséges intelligencia segítségével végzett tesztet, ami képes a szívbetegséget 5­10 évvel a kialakulása előtt előre jelezni, és segítsé­get nyújt annak megelőzésében;
-az Alzheimer-kór tüneteinek (szorongás, depresszió) enyhítését szol­gáló lehetőségeket;
-azt a költséghatékony gyógyszert, amely biztonságosan segít kezelni és megelőzni a 2­es típusú diabéteszt, emellett jó eséllyel védelmet nyújt a rák, a szívbetegség, valamint a Parkinson-kór ellen.

Tony Robbins, korunk legelismertebb motivációs és sikertrénere elénk tárja a legújabb kutatásokat és a precíziós orvoslás elképesztő vívmányait, amelyek nagy részét már te is alkalmazhatod, hogy pozitívan befolyásold életed hosszát és minőségét. Tony maga is bejárta ezt az utat, miután orvosai közölték vele, hogy egészségügyi problémái visszafordíthatatlanok. Saját bőrén tapasztalta meg, hogy az új regeneratív technológia nemcsak segítette őt a gyógyulásban, hanem erősebbé is tette, mint valaha.

„Új könyvében Tony Robbins a csúcsteljesítmény fenntartásához, az egészséget és nagyobb életerőt garantáló életmódhoz szükséges legfontosabb információkat osztja meg olvasóival.”
– Cristiano Ronaldo, minden idők legtöbb gólt szerzett futballistája

„Tony emberfeletti erővel rendelkezik… Változásra bír másokat. Bizton állíthatom: nem annyira a motivációról van szó, mint arról, hogy hagyja az embereket a már meglévő forrásokból meríteni.”
– Oprah Winfrey, Emmy-díjas televíziós műsorvezető, producer


Tony Robbins

Köszönöm a lehetőséget a Bioenergetic Kiadónak!
A kötetet kedvezményes áron megrendelhetitek a kiadó honlapjáról a lenti borítóképre kattintva.

Kövess minket Facebookon is!


Megjelenés:
2023.09.18.
Oldalszám:
720
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
ISBN:
9789632915890
Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes