A karácsony ígérete

Két karácsonyi kiadványt ajánlok az olvasók figyelmébe, amelyek kedves történeteikkel emelik az ünnepek fényét. A karácsony ígérete című kötetben egy lelkész és egy kocsmáros hivatást cserélnek (!), a helyzetkomikumokból adódó kacagás borítékolt, míg a Karácsonyi csók sokat sejtető romantikus regény, ahol egy fogadóban összeverődő emberek csípős szópárbajokat vívnak és semmiképpen sem tolakodó pikantériával édesítik meg az olvasók mindennapjait. 


Debbie Macomber

A karácsony ígérete

Régi karácsonyi eszmék modern köntösben, a ma gyerekeinek szánva - kellemes, kandalló előtti, ráérős mese, ami szívet-lelket megmelegít. Ez kell az embernek, ha ki szeretne szakadni a mindennapok mókuskerekéből. Mégis, ki hinné, hogy egy lelkész és egy kocsmáros hivatása között nincs is akkora nagy különbség, ugye, senki? Pedig bizony ez a helyzet, derül ki egy gyerekfelvigyázós estén a nagymama tolmácsolásában. Peter és Hank gyerekkoruk óta legjobb barátok, de ahogy ez lenni szokott, mindenki méricskél, saját sorsán keresztül ítélve meg a másikét. Amikor Peter azt találja mondani egy kirohanásában, hogy Hank könnyen beszél, mi dolga lehet egy kocsmárosnak, ami nehezebb lenne, mint az ő lelkészi problémái a közösség működésével kapcsolatban...? - akkor bizony szentestéig helyet cserélnek szakmai szempontból. Ahogy telik - múlik az idő a másik cipőjében, kénytelen-kelletlen rá kell döbbeniük, hogy a két hivatás között nincs is akkora különbség, mindketten a lelkek szakavatott ismerőjeként kell, hogy működjenek.

A mű legfontosabb mondanivalója, hogy senkit sem szabad megítélni első blikkre kinézete, ruházata vagy munkája alapján, a felszín csak fecseg, a mély hallgatása mellett. Ezt a mélységet csak megismeréssel lehet megfejteni - már aki akarja, meri és szeretné. Fantasztikus karakterek uralják a történetet, csodás történet a megismerés erejéről, mulatságos részekkel a szerepcsere helyzetkomikumai során, és megható véggel a történet csattanójaként. 

Fülszöveg

Peter Armstrong és Hank Colfax gyerekkoruk óta a legjobb barátok, ám az életük nem is különbözhetne jobban. Peter a helyi plébánia lelkésze, aki számára a gyülekezete a legfontosabb, és a karácsony közeledtével minden idejét lefoglalják az ünnepi előkészületek. Egy kocsma tulajdonosaként Hank egészen másfajta közönséget szolgál ki: magányos törzsvendégek és a helyi motorosbanda látogatja az ivóját.
Amikor Peter kijelenti, hogy hozzá képest Hanknek könnyű dolga van, a barátok elhatározzák, hogy szentestéig hivatást cserélnek. Meglepetésükre kiderül, hogy egy kocsmáros és egy lelkipásztor kötelezettségei nem is térnek el annyira egymástól, mint gondolták. Ahogy kezdik új színben látni a másikat – és mindketten rátalálnak a szerelemre is –, úgy változik meg az életük mindörökre.


Sabrina Jeffries
Madeline Hunter
Mary Jo Putney

Karácsonyi csók

A csók karácsonykor sokkal édesebb tud lenni, mint máskor - felfokozott érzelmek, ünnep, és egy karácsonyi lánykérésnél mi lehet emlékezetesebb? Három romantikus kisregényt - amelyek összetartoznak - tartalmaz a General Press Kiadó által összefoglalóan Karácsonyi csók címmel megjelentetett kötet. 

Sabrina Jeffries története a Megkésett csók címet viseli, amiben egy híres színműíró összetöri egy vikomtesz társalkodónőjének szívét. Az árulást Flóra nem tudja megbocsátani, de aztán egy véletlen találkozás során még minden megváltozhat.

Madeline Hunter Váratlan csók című kisregénye óriási hóviharban veszi kezdetét. Jeanna karácsonykor pihen, bezárja a fogadóját, és nem érdekli a külvilág. Idén azonban minden összeesküszik ellene, nem elég, hogy egy öntudatlan férfi hever a birtokán, de egy csomó idegen is kopogtat nála menedékért.

Mary Jo Putney Varázslatos csók című története pikáns eseményt tűz tollára: Kate borzasztó dilemmába kerül, ugyanis a Fehér Rózsa fogadó vendégei között az egyik menedékkérő a férje, akit időtlen idők óta nem látott. Egy szorult helyzetben lettek egy pár. ahol a férfi lovagias tette a nő becsületét védte. Most eldönthetik, együtt akarnak-e maradni, vagy a fellobbanó vonzalom csak múló szeszély részükről.

A kisregényekben a közös a fogadó, ahol az egyik főhős maga a tulajdonos, a többiek pedig menedékkérőként lépnek fel a borzalmas hóviharban. Találkozások, csípős szópárbajok, kellemesen pikáns részletek, üdítő humor és kiváló karácsonyi ráhangolódás jellemzi a történeteket. Érdemes időt szánni a műre, kedves, aranyos, magát olvastató kisregényeket tart kezében az olvasó. 

Szerintem olvassátok!

Fülszöveg

Madeline ​Hunter: Váratlan csók

Jenna Waverly karácsonykor mindig bezárja a fogadóját, hogy pár napot pihenhessen az egész éves munka után. Egy hóvihar azonban keresztbe húzza a számításait. Nem elég, hogy egy öntudatlan férfira bukkan a birtokán, de számtalan menedéket kérő idegen is megjelenik a küszöbén.

Sabrina Jeffries: Megkésett csók

Köztük van Konrad Juncker, a híres színműíró, és Flora Younger, egy vikomtesz társalkodónője. Ők ketten egykor nagyon közel álltak egymáshoz, míg a férfi árulása össze nem törte a lány szívét. Vajon a véletlen találkozás segít abban, hogy visszataláljanak egymáshoz?

Mary Jo Putney: Varázslatos csók

A szintén a vendégek között lévő Kate Macleod mélységesen megdöbben, amikor rájön, hogy az egyik menedéket kérő nem más, mint az a férfi, aki sok évvel ezelőtt kimentette egy szorult helyzetből Indiában, és feleségül vette. Most csupán pár napjuk van arra, hogy eldöntsék, a hirtelen fellobbanó vonzalom elegendő-e ahhoz, hogy házasok maradjanak…

Ebben a kötetben három írónő egy-egy szívmelengető karácsonyi történetét veheti kézbe az olvasó, három párról, akiknek a sorsa ugyanabban a fogadóban kerül válaszút elé.

Szeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képekre, a kiadónál kedvezménnyel beszerezheted!

Köszönjük, General Press Kiadó!

Kövess bennünket Facebookon!

A képek a kiadó oldalairól származnak.
Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes