15 szabály, hogyan erősítsd a tested és az elméd

Könyvajánló - Ant Middleton: Mentális ​edzettség

A brit exkatona, Ant Middleton legújabb könyvében megmutatja miként hozzuk harmóniába a testi- és a mentális edzettségünket, hogy önmagunk legjobb formáját hozhassuk.

mentalis_e_03_1.jpg

Ant Middleton a brit különleges erők egykori tagja, aki katonaként szinte minden nap feszegette a határait és sorra döntötte le saját korlátait. Mára több bestseller is van a háta mögött, hogy másokat segítsen személyes történeteivel, tapasztalataival, tanácsaival. Megmutatja az olvasóknak, hogy a legnehezebb körülmények között miként lehet erősnek és kitartónak maradni.

Mentális edzettség című kötete is rendkívül motiváló, inspiráló, gondolatébresztő olvasmány, amelynek középpontjában a mentális állóképesség és erő fejlesztésének fontossága áll. Saját történetein keresztül mutatja meg nekünk, hogy mekkora jelentőséggel bír a mentális edzettség és azt is, hogy miként tudjuk fejleszteni a mindennapi életben.

A kötet tele van hasznos tanácsokkal, gyakorlati útmutatással, amelyek mind arra szolgálnak, hogy mentálisan rugalmasabbak legyünk. Ezáltal pedig képesek legyünk jobban kezelni a stresszt, növelhetjük az ellenállóképességünket, de segíthet abban is, hogy félelmeinket leküzdjük, növeljük az önbizalmunkat, önbecsülésünket.

Ezek pedig mind segítenek abban, hogy személyes életünkben és karrierünkben is hatékonyabbak és erősebbek legyünk. De szerencsére mindezt nem szájbarágósan vagy nagy katonai szigorral teszi, mintha utasítások lennének, amiket, ha betartunk akkor varázsütésre minden jobb lesz. Nem, szerencsére nem ilyen, helyette motivál és olyan közvetlen stílusban kommunikál az olvasóval, hogy könnyedén azonosulunk a mondanivalójával, az üzenetével.

Ant Middleton kötetei, melyeket szintén megtaláltok a 21. Század Kiadó kínálatában:

Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból című könyvében elmondja, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legkiválóbb vezetőknek.

Félelembuborék című könyve elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain.

Zéró negativitás című könyvében bemutatja, hogyan lehet pozitív hozzáállással reagálni az élet különböző területein jelentkező krízisekre.

Sokszor és sokan hangoztatják, hogy a test és az elme harmóniája mellett vagyunk képesek a legjobb teljesítményre. Ma már egyre többet igyekeznek odafigyelni mindkettőre. Nekik ez a kötet (és a szerző többi könyve is) nagyon sokat adhat. Olyan elvet ad az olvasó kezébe, ami segít, hogy napról napra egyre erősebbé váljunk.

Ha a cél, hogy hatékonyabbak legyünk, mentálisan is minnél erősebbek, akkor ez az inspiráló, gyakorlati útmutatóval ellátot kötet pont nekünk íródott.

3991141.jpgSzeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel beszerezheted!

Köszönjük 21. Század Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok?

Kövess minket a Facebookon is!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes