Amikor megláttalak

Két mentálisan sebzett ember között a kémia nemcsak szexben csúcsosodhat ki - egy komoly kapcsolat reménye esetén lehetséges előbb a megismerésre helyezni a hangsúlyt - ha mindkettőjük akarata erre irányul. Romantikus, felejthető egyéjszakás kaland helyett kapcsolatépítés: mit szólsz hozzá? Könnyen követhető, jól felépített cselekmény, kidolgozott karakterek, csontvázak a szekrényben, ez mind Paige Toon Amikor megláttalak című regénye. 




Könyvajánló
Paige Toon
Amikor megláttalak

A történet Hanna meglátásai, benyomásai, érzései alapján íródott meg. Hanna optikus üzletben dolgozik, amikor felfigyel egy Sonny nevű megrendelőjükre. Úgy néz ki, kölcsönös a szimpátia, amit érdemes lenne továbbfejleszteni, ki tudja, mi sülhet ki belőle címszóval. El is határozza, hogy amikor jön a férfi a kész szemüvegért, akkor nem fogja vissza magát, hanem... ahogy az alkalom engedi, finoman megmutatja Sonny felé irányuló érzéseit. Ám az elkészült szemüvegért nem a férfi jön, és csak később találkoznak indifferens terepen.

Hanna igencsak megrökönyödik, amikor megállapítja, hogy Sonny, az életvidám fickó - ami az első találkozásukkor lerítt róla -, valami búval bélelt lélekké változott. Bármennyire vonzza őt továbbra is, behúzza a kéziféket, mert látja, hogy nincs mese, valami történt a sráccal, ami ennyire kihat a külvilág felé mutatott arcára, érdektelenségére. Lassan oldódnak, és ahogy az olvasó halad a cselekménnyel, úgy bontakozik ki két mentálisan sebzett lélek egymás iránti tapogatódzása, amiből majd... majd az lesz, ami lesz. Barátok mindörökre, vagy valami több?

A karakterek felépítése a múlt traumáin túl az egymásra találásra, őszinteségre, bizalomra épülnek fel, akik alig-alig akarják beleengedni magukat új kapcsolatba, annyira félnek a csalódástól és a társasélet okozta traumáktól. A mindennapjaikban nyugalmat akarnak, akkor is, ha ez a nyugalom szürke és unalmas, netán elköteleződésmentes, gyors és felejthető kapcsolatokhoz vezethet. Komoly kapcsolatban egyikőjüknek sem volt még része, a férfi pont nőcsábász mivoltáról híres, de Hanna is az egyéjszakás, könnyű kapcsolatok híve. Mind a kettőjüknek megvan a maga oka arra, hogy ilyen attitűd alakult ki náluk a párkapcsolatokat illetően. Tudnak-e, akarnak-e változtatni rajta? A mély beszélgetések, lelassított tempó lehetőséget nyújtanak nekik arra, hogy átértékeljék a velük történteket és olyan irányba forduljanak, amely szerintük egy új szintet jelent az életükben.

Semmiképpen sem sablonos történet, Paige Toon egyébként sem szokott kliséket nyomtatásba adni. Hiába nem macsó a férfi karakter, nem is gazdag, a nő sem modellalkatú szépség, túlfűtött erotika sem dúl a lapokon, mégis sikeres a mű, megtalálja a mélyebb érzésekre vágyó olvasókat, akik szeretik az összetett személyiségű főhősöket különleges élettörténettel. Bármennyire is sérültek mentálisan, képesek egymásból kihozni a legjobbat. Hogy ehhez mi a recept? Olvasd el a könyvet!

..és a kutya, emberek, a kutya! 

Szerintem olvassátok!

Fülszöveg

Amikor Hannah először megpillantja Sonnyt, rögtön ellenállhatatlan vonzalmat érez iránta: a férfi szexi és magabiztos. Hannah-t az sem zavarja, hogy csak rövid időre érkezett a városba – nem vágyik ugyanis hosszú távú kapcsolatra. Ahogy Sonny sem. Ám mielőtt még bármi is történhetne közöttük, a férfi felkavaró híreket kap, amelyek hatására elhatározza: gyökeresen változtat az életén, és egy ideig mindenféle romantikus kapcsolattól távol tartja magát.

Hannah és Sonny kényszerű egyezségre jut: beérik a barátsággal. Ám ahogy telnek a hónapok, úgy lesz egyre embert próbálóbb, hogy figyelmen kívül hagyják a kettejük közötti vonzalmat. Vajon képesek lesznek betartani az egyezségüket? És mindaz, ami első pillantásra megbabonázta őket a másikban, kiállja-e az idő próbáját?

"Megadta számomra azt a pompás, izzó boldogságérzetet, amelyet egy igazán felemelő olvasmánytól várok." - BETH O'LEARY

"Fordulatos romantikus regény, tele a Paige írásaira jellemző szenvedéllyel és érzelmekkel." - LINDSEY KELK


Paige Toon Angliában, Ausztráliában és Amerikában nőtt fel. 2007 óta ír könyveket, amelyek a világ különböző pontjain, napsütötte tájakon játszódnak. Mostanáig tizenöt női regényt és egy háromrészes young adult sorozatot írt. A regényei eddig másfél millió példányban fogytak el világszerte.
2014-ben Paige létrehozott egy klubot, a The Hidden Paige-et (A rejtett Paige), amelynek keretében ingyenes novellákat és plusztartalmakat oszt meg az olvasóival. Csatlakozzon a paigetoon.com oldalon, vagy látogassa meg a honlapját, ha további információkat olvasna a szerzőről és a könyvei szereplőiről.

www.paigetoon.com

Photo © Greg Toon

Szeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel beszerezheted!

Köszönjük, General Press Kiadó!

Kövess bennünket Facebookon!

A képek a kiadó oldalairól származnak.

Termékadatok

Cím: Amikor megláttalak
Eredeti cím: The Minute I Saw You
Szerző: Paige Toon
Fordító: Kaul Éva
Kiadó: General Press Kiadó
Sorozat: Írisz-könyvek
Oldalak száma: 352
Megjelenés: 2023. február 28.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634527275
Méret: 189 mm x 125 mm
Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes