Ismerkedj meg a piszkos génjeiddel!

Géntisztítás, az úttörő módszer, amelyre napjainkban érdemes odafigyelni. A kérdés természetesen bonyolultabb, mint elsőre gondolnánk, ugyanakkor néhány egyszerű, hétköznapi szokás elhagyásával vagy éppen beemelésével sokat lendíthetünk személyes sorsunkon. Mottó: "A génjeid nem határozzák meg a sorsodat!"

Könyvajánló - dr. Ben Lynch: Piszkos gének

Géntisztítás? Átlagember nemigen hallott még róla, már azért sem, mert úttörő módszerről van szó. "A génjeid nem határozzák meg a sorsodat!" - ezzel a mondattal kezdődik dr. Ben Lynch Piszkos gének című könyve, amelynek alcíme Egészségjavítás és betegség-megelőzés a géntisztítás úttörő módszerével. Van bennünk egy úgynevezett X faktor, amelynek az a lényege, hogy manipulálni képes az adott személy genetikai örökségét és a betegségek helyett lehetséges az egészséget választani. "A titok nyitja a metiláció: egy biokémiai folyamat, amely a testben megy végbe. Bizonyos gének metiláció révén ki tudják kapcsolni az elhízásra és a betegségekre való genetikai hajlamot."

Mindenki örül, ugye? De vajon hogy néz ki ez a valóságban? 

A szerző meggyőződése, hogy genetikai sorsunk nincs kőbe vésve. Egy évtizednyi kutatás, kísérletezés és világszerte számtalan kliens sikeres kezelése révén sikerült összeállítani az úgynevezett tiszta gének protokollt, ami egy olyan program, amellyel optimalizálható az egészséges élet. Ahogy ő fogalmaz, nem kell feltétlenül behódolnunk a DNS-ünk előírásainak, valójában a génjeinkkel közösen fáradozunk azon, hogy a szervezet egyensúlya helyreálljon és optimális egészségre tegyünk szert, mégpedig az étrend és az életmód megváltoztatásával. 

Miután a szerző megtapasztalta a kutatások eredményezte változásokat (évekig szenvedett különböző betegségekben), azt szeretné, ha más is elsajátíthatná a kialakított program révén saját útját az egészségesebb élet felé: mit kellene enni, milyen táplálékkiegészítők válhatnak be, milyen életmódváltásra van szüksége a betegséggel küzdő embernek. A kötet első része a génekkel foglalkozik, sok alapvető kérdést feltéve segít az egyénnek beazonosítani problémáinak gyökerét. Rengeteg életmódi és étkezési tanács olvasható benne, komplett receptekkel együtt. Sokoldalú, komplex megoldásokat kínál az egészségesebb, hosszabb élet reményében, válaszokat ad a mi-miért és miért éppen úgy személyre szabható kérdéseiben - ami nagy szó! 

Ben Lynch az epigenetika egyik legismertebb szakértőjének vallja magát, aki kutatásai mellett betegeket gyógyít, saját blogot vezet és minden lehetséges konferencián előad a témában. Ezt a könyvet azért írta, hogy számos emberen segíteni tudjon kutatásai, mások eredményei és a tudomány mai állása szerint. Megítélése szerint a Piszkos gének című művében - annak ellenére, hogy számítása szerint még legalább 10 évnyi kutatómunka szükséges a teljességhez - már most olyan gyakorlati életben használható programot tud kínálni olvasóinak, amelyet laikusok felhasználói szinten képesek megérteni és elsajátítani. 

Az emberi testben található több tízezer gén közül Ben Lynch hétre irányítja rá a figyelmet, amelyekre leginkább sikerrel hathatunk ahhoz, hogy nagyot javítsunk egészségi állapotunkon. Természetesen ez nem ad hoc folyamat, hanem egy egész életen át követendő program, amelyben a megfelelő étrend, testmozgás, alvás helyet kell hogy kapjon. A könyv tartalmaz teszteket, amelyeket kiértékelve, az olvasó képes személyre szabni a feladatokat.

Ha tudni szeretnéd, hogyan azonosíthatjuk és optimalizálhatjuk piszkos génjeinket célzott és személyre szabott egészségügyi tervvel, táplálkozással, stresszoldással, környezeti méregtelenítéssel, egyéb holisztikus és természetes eszközökkel, és tenni akarsz a hosszabb, egészségesebb életért, akkor hajrá! Egyszerre tudományos, olvasmányos és közérthető, nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy a génjeinkben kódolt betegségek elől hozzáértő és megfontolt cselekvési programmal van menekvés. 

Olvassátok!

Fülszöveg

Miután ​évekig szenvedett megmagyarázhatatlan egészségügyi problémáktól, dr. Ben Lynch felfedezte a kiváltó okot: a „piszkos” géneket. A génjeink „születhetnek piszkosnak”, de gyakran egyszerűen csak „piszkosan viselkednek”, válaszul a környezetünkre, az étrendünkre vagy az életmódunkra. Akármelyik is az ok, a pszkos gének élethosszig tartó, életveszélyes és krónikus egészségügyi problémákat okozhatnak, mint amilyenek a szív- és érrendszeri betegségek, autoimmun betegségek, depresszió, cukorbetegség vagy a rák. 

Sokan gondolják úgy, hogy a génjeinkben kódolt betegségek elől nincs menekvés – dr. Lynch azonban felszámol ezzel a hiedelemmel, és saját és több száz, sikeresen meggyógyított páciense tapasztalatai alapján megmutatja, hogy képesek lehetünk újraírni a genetikai sorsunkat. Megtanítja, hogyan azonosíthatjuk és optimalizálhatjuk mindkét típusú piszkos génjeinket célzott és személyre szabott egészségügyi tervvel, táplálkozással, stresszoldással, környezeti méregtelenítéssel és egyéb holisztikus és természetes eszközökkel. A Piszkos gének segítségével képesek leszünk valóban tenni a hosszabb, egészségesebb életért!

DR. BEN LYNCH (a képen) a Washingtoni Egyetemen szerzett diplomát sejt- és molekuláris biológiából, ezt követően pedig a Bastyr Egyetemen doktorált természetgyógyászatból. Jelenleg kutatásokat végez, publikál, valamint világszerte előadásokat tart. Többet is megtudhatsz munkásságáról a www.drbenlynch.com oldalon.


Köszönöm a lehetőséget a Jaffa Kiadónak!

A kötetet kedvezményes áron megrendelhetitek a kiadó honlapjáról a borítóképre kattintva.

Kövess minket Facebookon is!

Termékadatok
Cím: Piszkos gének
Szerző: Dr. Ben Lynch
Kiadó: Jaffa Kiadó
Oldalak száma: 320
Megjelenés: 2022. május 20.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634755586

Méret: 235 mm x 165 mm x 200 mm









Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes