A házicukik mókás élete

Könyvajánló - James Campbell és Rob Jones: A házicukik mókás élete

Mi az, amit a legtöbb ember szeret? Segítek: a házicukik és a nevetés. Jöjjön most egy szuper kis könyv, ami ezt a kettőt ötvözi.

James Campbell és Rob Jones tökéletes érzékkel mutatja meg a kedves kis háziállatok mókás mindennapjait és hoztak egy hasfogós nevetést előidéző kötetet, amely felnőtteket is levesz a lábáról, de egy 8-9 éves gyerek is élvezettel fog elveszni a házicukik kalandjaiban. A házicukik mókás élete című kötet tökéletes ajándék a csizmába vagy a karácsonyfa alá, ráadásul most még meg is nyerhető a kiadó izgalmas fotópályázatán, de erről majd később.

James Campbell igyekezett valami különlegeset belevinni a kötetbe, ami sikerült is, ugyanis ez nem egy egyszerű (unalmas) könyv, amit felcsapunk, hogy aztán végigolvassunk az első oldaltól az utolsóig, hanem egy bohókás szösszenet, ahol különféle instrukciók mentén ugrálunk össze-vissza, egyik fejezetről a másikra, miközben idétlen, vicces módon tálalt tényeket és képzeletbeli történeteket olvashatunk háziállatokról.

Mindenféle hétköznapi és őrült kérdésre is választ kaphatunk, mint például hogyan szoktassuk vécézésre a kutyánkat, miért félnek a macskák az uborkától, miért ne kövessük el azt a hibát, hogy pocakcsikit alkalmazunk egy macskán, a virslikutya (=tacskó) szereti vajon a virlist vagy miért kakilnak megállás nélkül a hörcsögök? És sok gyermek számára a legfontosabb kérdés: miként vegyem rá a szüleimet, hogy legyen kisállatunk?

Campbell vidám, vicces állatsztorijait tökéletesen egészítik ki Rob Jones illusztrációi. A könyv olvasása közben pedig érdemes kéznél tartani telefont, laptopot, hogy a szerző instruálása alapján ránézzük pár rettentő édes videóra a YouTube-on. Nálam a házicukikat kimeríti két csincsilla és két nyuszi, ezért kicsit zokon vettem, hogy róluk alig esik szó, ezt ellensúlyozandó most cuki csincsillás videót dobok a posztba. :)

A borítóképre kattintva kedvezményes áron megvásárolható a könyv a kiadó honlapján, de mint azt korábban említettem, most lehetőségetek van megnyerni is 2021. november 19-ig. A Corvina Kiadó KAPD LE A SAJÁT HÁZICUKID! címen fotó- és filmpályázatot hirdetett, ahol az első tíz helyezett egy-egy példányt nyer a kötetből, ráadásul a dobogósok emellé még 15, 20 illetve 25 ezer forintért válogathatnak a kiadó könyvei közül. A részletekről ide kattintva olvashattok!

139493541.jpgKöszönöm a lehetőséget a Corvina Kiadónak!

Fordította: Maros András

Kövess minket a Facebook-on is!

Ünnepek és ételek skandináv módra - Skandináv karácsony

77 magyar népi játék

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes