4 hetes "Foot Fix" program az egészséges, boldog lábfejért

(Hölgyeim, akartok gond nélkül bármilyen magassarkúban tipegni? Akkor ezt a könyvet nektek - is - írták!)

Yamuna Zake a Corvina Kiadó gondozásában megjelent Az egészséges láb című kiadványában pont azt ígéri, amit a könyvajánló címének választottam: 4 hetes "Foot Fix" program az egészséges, boldog lábfejért. Mi a lényeg? Nem más, mint hogyan tartsd egészségesen a lábad kenőcsök, talpbetétek, orvosok és műtéti beavatkozások nélkül. Nos, a szerző "Foot Fix" programja megmutatja - megtanítja a fentieket.

Könyvajánló - Yamuna Zake: Az egészséges láb

Yamuna Zake legfőbb küldetése, hogy egyszerű és hatékony eszközöket adjon bármely generáció kezébe annak érdekében, hogy testük folyamatos karbantartásával egészségesebb, boldogabb életet élhessenek.

A szerző testnevelőként és terapeutaként szenvedélyes érdeklődéssel foglalkozik a lábfej problémáival, ugyanis személyes meggyőződése, hogy pont ez a testrész jelenti a stabil alapot az egészséges élethez. Több, mint 40 éves pályafutása alatt azt figyelte meg, hogyha a lábfej végre teljesen jól működik, akkor a test összes többi részének állapota is javulni kezd. Hogyan lehetséges ez? A lábfej nem csupán szilárd alapokat jelent, hanem az általános egészség és jó állapot kulcsa is. A szerző által kifejlesztett "Foot Fix" program akkor is használható, ha már fáj a lábfejed, de akkor méginkább, ha még semmi probléma sem merült fel idáig vele kapcsolatban: a megelőzés ugyanolyan fontos, mint baj esetén a tünetmentesség elérése.

A jó hír az, hogy a gond beköszöntével a lábfejet újra lehet hangolni, és a helyes járás alkalmazásával orvosolható a probléma. A "Foot Fix" program elmélete és gyakorlati alkalmazása bárkinek képes megtanítani a módszer minden egyes lépését. Napi negyedóra gyakorlással egyenesebb tartással, energikusabban és könnyebben érezheti magát bárki, aki lelkiismeretesen átrágja magát a könyvön, és végrehajtja a műben található, jól magyarázott és fotózott gyakorlatokat is.

Egyelőre 4 héten át napi 15 perc. Miért ne lenne rá ennyi időd? 


Ahogy olvasgattam a művet, helyenként fel-felkuncogtam, de szerintem te is nevetni fogsz, amikor ezeket olvasod:

- a futócipő valójában a lábfej cumija,

- ébreszd fel a sarkadat,

- a körömcipő egészségtelen hatásait ki lehet járni a nap végén.

Kiknek javasolható a kötet?

1) akik már küszködnek lábfej betegségekkel (talpi ín gyulladása, bütyök, lúdtalp, kalapácsujj, merev nagylábujj, Morton-neuróma),

2) sportolók sérüléseinek megelőzésére, teljesítményük növelésére,

3) gyerekek genetikai eredetű lábfej problémája,

4) idősebb emberek járás-stabilitásának erősítésére,

5) hölgyek kényelmes körömcipő viseletének (!!?) megtanulására

6) táncosok tipikus sérüléseinek megakadályozására, amelyek bekövetkezte karrierjük idő előtti végét is jelentheti,

7) krónikus fájdalmak esetén a láb berögzült mozgásmintázatának megváltoztatása enyhíthet a fájdalmas területek problematikáján. 

Fülszöveg

Hogyan ​tartsd egészségesen a lábad?
Kenőcsök, talpbetétek, orvosok és műtéti beavatkozások nélkül?
A „Foot Fix” program megmutatja!
Gyerekkorunktól kezdve cipőt hordunk, ami miatt a lábfejünk és a talpunk egyes részeit alig vagy egyáltalán nem használjuk. Ne csodálkozzunk tehát, ha idővel már nem olyan kényelmes a járás, ha fáj a térdünk vagy a hátunk, és még a rendszeres sportolás sem segít.
A megoldás ugyanis az, hogy megszabaduljunk a rossz járási szokásainktól, hogy a lábfejünk és a talpunk teljes egészét használjuk, éppen úgy, ahogyan a természet megalkotta.
A „Foot Fix” program 4 hete során – napi 15 perces foglalkozásokkal – kialakul a helyes állás és járás rutinja, amitől a testtartásod is sokkal egészségesebb, így a közérzeted is jobb lesz, vagyis pozitívan változik az életminőséged.
Yamuna Zake legfőbb küldetése, hogy egyszerű és hatékony eszközöket adjon minden generáció tagjainak kezébe annak érdekében, hogy a testük folyamatos karbantartásával egészségesebb, boldogabb életet élhessenek. 
Köszönöm a lehetőséget a Corvina Kiadónak!

A borítóra kattintva elérhető a könyv a kiadó oldaláról, kedvezményes áron.

Kövess minket Facebookon!

Cím: Az egészséges láb
Eredeti cím: The Foot Fix
Szerző: Yamuna Zake
Fordító: Szepes András
Kiadó: Corvina Kiadó
Oldalak száma: 184
Megjelenés: 2021. augusztus 23.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789631367676

Méret: 234 mm x 153 mm
Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes