Ellátogatnál az unikornisok földjére? Nincs lehetetlen...

 Angliában várja a rajongókat az unikornisok csodavilága a Unicorn Dream jóvoltából. Szeretnél megülni egy mesés unikornist? Fésülgetni a sörényét? Irány a szigetország, ahol idén nyáron London mellett számos városban is átélheted ezt az életre szóló élményt.

Az unikornisok sosem mennek ki a divatból. Nagy-Britanniában egy vállalkozó lányával, a 9 éves Alyssya Carringtonnal karöltve megnyitotta különleges farmját, ahol "igazi" unikornisokkal várják a lelkes rajongókat. A Unicorn Dream ("Unikornis álom") szórakoztató parkban teljes unikornis élményben lehet részünk, ráadásul idén nyáron járni fogják az országot és nem csupán Londonban lesznek elérhetőek. Aki ide ellátogat tündéri pónikkal fog találkozni, akiknek gyönyörű, élénk színűre festett sörényük van és még jópofa szarvat is kaptak, tökéletes unikornissá maszkírozták őket.

Unicorn Land ("Unikornis föld") számos izgalmas programmal várja a gyerekeket. Célközösségük a kettő és tizennégy éves kor közötti gyerekek, akiknek felnőtt kísérői díjmentesen mehetnek be a parkba. A patásokon megülésén túl vannak kvízek, ugrálóvár, mókás bábelőadás, arcfestés, slime gyártás és trambulin is. Garantáltan senki nem fog unatkozni.

unicorn-activities-version-3-no-bottom.jpg

5_14.jpg

Az unikornis-álom nem csak a család legkisebb tagjainak elérhető. A farmról különleges alkalmakra bérelhetünk is a cukiságokból. Legyen szó egy céges rendezvényről, születésnapi partiról, évfordulóról, esküvőről vagy akár filmforgatásról. Kell nagyobb izgalom egy esküvőre, mint egy gyönyörű patás? :D

És, ha még nem volt elég az unikornisokból: Unikornist mindenkinek! Avagy hülyeségek, amikért hajlandóak vagyunk fizetni...

Kövess minket a Facebook-on is!

Forrás és további információk: Unicorn Dream

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes