Szabadulj meg a fájdalomtól - örökre!

Képzelj el egy fájdalom nélküli életet!

Izom és ízületi fájdalmak tartós gyógyítása - forradalmi terápiás módszer alcímet viseli Ming Chew Szabadulj meg a fájdalomtól - örökre! című kötet, amely a fentieket ígéri olvasójának. Gyógyszerek és műtéti beavatkozások nélküli változások - mi lehet a titok? Mitől tűnnek el a gerinc-hát-térd-váll-kar- vagy bokafájások? A szerző szerint van megoldás! Elolvasva, kipróbálva a nyújtógyakorlatokat, hajlamos vagyok hinni neki. 

Könyvajánló
Ming Chew
Szabadulj meg a fájdalomtól - örökre!

Izompólya! - osztja meg sikeres kezelései titkait az olvasóval a szerző, az izompólya kezelése az a varázsszó, ami sok reménytelen, már műtétre készülő beteg életét változtatta meg az idők során. Ming Chew fizioterapeuta, egykori testépítőbajnok és harcművész, aki a gyógyítás terén a kínai orvoslás alapjait alkalmazza. Kiváló diagnoszta óriási klinikai tapasztalattal, alapos anatómiai ismeretekkel és páratlan szakmai hozzáértéssel. A fentiek hálás gyógyultak tömegét eredményezi, akik gyakran sikertelen előző terápiákból érkeztek hozzá. Van, aki előzetesen beharangozott csípőműtét előtt ment el Chewhoz, és a műtétet meg sem kellett csináltatnia. Vannak, akik varázskezűnek hívják, sportolóknak segít hamar visszatérni a versenysport világába, szokatlan technikáit mindenki meghökkenéssel fogadja, de azok vitathatatlanul eredményesnek bizonyulnak.

Mi is ez a technika, miből áll?

A Ming-módszer 7 pontos, és egyes elemeit, ami a pácienseken múlik, nem is nehéz betartani.

1) Hidratáció
2) Gyulladásgátló étrend
3) Izompólya épségét megőriző étrend-kiegészítők
4) Gerincdekompressziós nyújtások
5) Izompólyanyújtás
6) Izompólya-kilazulást állandósító erőfejlesztő gyakorlatok

A kötet gyakorlati jelentősége:

1) Állapotfelmérő, öndiagnosztizáló technikák, melyek segítségével egyéni panaszra szabhatók a gyakorlatok
2) Tizenöt perces nyújtó- és erőfejlesztő gyakorlatsorok, amelyeket akár a nappaliban is végezhetők
3) Megfelelő hidratáció és ásványianyag-pótlás az optimális egészségi állapot elérése érdekében

Ming Chew azt állítja, hogy a különböző gyakorlatok csak 15 percet vesznek el naponta az időnkből. Emberek: 15 perc! Hát nem érdemes kipróbálni? A Ming-módszer a mester személyes jelenléte nélkül is megállja a helyét, azonnal citálja is könyvében David öngyógyító esetét. A férfi gerincműtét előtt állt, de Ming szerint még legalább 10 féle megoldást ki lehetett volna próbálni, mielőtt szike után nyúlnak a szakemberek. Pár kezelés után Ming étrendmódosítást, étrendkiegészítőket és bőséges vízivást javasolt páciensének, majd elkezdette vele a gerincdekompressziós nyújtógyakorlatokat, laza erőnléti súlyzózással együtt. Hasonló terápiát csináltatott végig egy bokszolóval is, aki Ming személyes jelenléte nélkül volt képes fájdalmát jelentősen csökkenteni, majd a szimptómák visszatérése nélkül élni tovább.

A fentiek megerősítették Minget abbéli meggyőződésében, hogy a módszer öngyógyító is lehet: a nyújtógyakorlatok az ő manuális kezelése nélkül is elérik céljukat, ha a mellérendelt életmódváltást betartja a gyakorlatokat végző egyén - étrendváltás, étrendkiegészítők, vízivás. A szerző amúgy is úgy tekint a vízivásra, mint a lehető legolcsóbb fájdalomcsillapítóra! Az emberi szervezet nem arra kondicionálódott, hogy együtt éljen a fájdalommal, hiszen az ember nem derékfájással született: bizony, lehet tenni ellene. Kérdés: akarsz-e?

A kötet elméleti első része után a 63. oldalon megkezdődik a Ming-módszer gyakorlati kifejtése példákon, ábrákon, aprólékos leírásokkal segítve a metodikával ismerkedő embereket. Alapos és érthető, de mindenekelőtt hasznos! Nagyon hasznos. Nos, akartok a fájdalomtól megszabadulni? 

Akkor olvassátok!

Fülszöveg

Képzelj el egy fájdalom nélküli életet!
Fájdalomcsillapítókon élsz, akár már egy műtétre is rászánnád magad? Évek óta izom- vagy ízületi fájdalmak gyötörnek? Mindez a múlté lehet: a fájdalomterápia mestere, Ming Chew egyedülálló módszerével gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül segít megszabadulni a fájdalomtól - ÖRÖKRE!
A MING-MÓDSZER ALAPJAI:
-Állapotfelmérő, öndiagnosztizáló technikák, melyek segítségével egyéni panaszodra szabhatod a gyakorlatokat.
-Tizenöt perces nyújtó- és erőfejlesztő gyakorlatsorok, amelyeket akár a nappalidban is végezhetsz.
-Megfelelő hidratáció és ásványianyag-pótlás az optimális egészségi állapot elérése érdekében.
Ming Chew fizioterapeuta több mint húsz éve kezeli pácienseit saját módszerével. Úgy véli, a fájdalom oka sokszor a merev, összehúzódott izompólya (fascia), mely összenyomja az idegeket. Programja ezért ezt a csontjainkat, izmainkat és ízületeinket körülvevő kötőszövetet veszi célba, véglegesen orvosolva ezáltal a probléma gyökerét, nem csupán elfedve a tüneteket.
Próbáld ki Te is a Ming-módszert, és nyerd vissza mindössze napi tizenöt perc időráfordítással a mozgás szabadságát és az életkedvedet. Kezdj el fájdalommentesen élni!


Ming Chew fizioterapeuta, egykori testépítőbajnok és harcművész, aki munkája során a kínai orvoslás alapelveit is alkalmazza. Módszerével számos élsportolónak segített, sikereiről a New York Times, a Men's Health és a Daily News is többször hírt adott. Magánpraxist visz New York Cityben.

Szeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel beszerezheted!

Köszönjük, Bioenergetic Kiadó!

Kövess bennünket Facebookon!


Termékadatok
Cím: Szabadulj meg a fájdalomtól örökre! Izom- és ízületi fájdalmak tartós gyógyítása -
forradalmi terápiás módszer
Szerző: Ming Chew
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Oldalak száma: 256
Megjelenés: 2018. november 26.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789632913681
Méret: 260 mm x 210 mm x 10 mm
Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes