20 borzalmas könyvborító, amit nem akarsz a polcodon látni - vagy mégis?

 A napokban sikerült belefutnom néhány igazán szörnyű borítóba - ezekből hoztam egy válogatást.

clipboard02_5.png

Akad itt klasszikus regény, aminél nem is értem, hogy gondolták, hogy ilyen borítóval adják ki, és akad noname szerző ismeretlen regénye, amit valószínűleg ő sem gondolt teljesen komolyan, de biztos vagyok benne, hogy olyan is van, amit a szerző teljesen komolyan gondolt. Egyébként futottam bele jópár olyanba is, aminél a címadás volt enyhén szólva is érdekes, vagy a cím/borító páros nem működött igazán. De ezekről majd máskor. Nézzük is ezeket a csodákat!

1_181.jpg

Nem is értem. Nem Is Értem. Az odáig rendben van, hogy nem tud képszerkesztőt használni, nagyon sokan egyáltalán nem tudnak. De ennyire?? Hogy legalább a képarány megmaradjon? Oké, a történetet sem vette (gondolom) túl komolyan a szerző, bár Tornálja után én már semmiben sem vagyok biztos...

2_93.jpg

Ööööhm... nem egészen értem, amit látok. Ő egy ember, akinek valaki épp ledugja a torkán a telefonját (jelezve ezzel, hogy milyen sok időt b...unk el az eszközzel), vaaaagy... valamilyen android vagy egyéb lény, aki telefonnal működik, és ő a cell phonies? Mindegy is. A borító szörnyű, a Sims 4 karakterei jobbak, mint ezek a figurák. :)

3_51.jpg

1984 George Orwelltől. Most komolyan??

4_27.jpg

Nem tudom, milyen lények azok ott, és nem tudom, mi az a péniszre emlékeztető hatalmas valami, de tudjátok mit? Inkább nem is akarom tudni.

Betekintések, elmélkedések, gondolatok és alacsony szénhidráttartalmú receptek az igazán rémes embernek. A címet sem, a képet sem értem. Miért?

6_19.jpg

Ez A hobbit 50. évfordulós kiadása. KI ENGEDTE KI A KEZEI KÖZÜL EZT A SZÖRNYŰSÉGET??? Mi ez az extrém kövér Bilbó? Mi az a borzalmas Gollam a háttérben??

7_13.jpg

Erre már nincsenek szavak :) PS-mester!

8_15.jpg

Moby Dick, a fehér bálna. Kicsit olyan cápaszerű, de na, nem ismerhet mindenki minden állatot...

8.png

Nem akarom elhinni, komolyan. Szülinapomra kedves és önzetlen blogszerkesztő-társamtól kaptam két csodálatos könyvet, hasonló borítóval rendelkeznek. És nem akarom elhinni, de utánanézve molyon ketten is álmélkodtak, mennyire gyönyörű a borító. Ízlések és pofonok, na, de néha nem értem, kinek a mércéjével szépek és/vagy vonzóak ezek a borítók. És miért azok.

9.png

Na, itt a másik csoda, méltó párja az előzőnek, de valahogy kevésbé ízlésficamos, miközben még szörnyűbb is egyszerre.

10.png

És ez mi?

11_16.jpg

Hát vele sem szeretnék összefutni egy sötét sikátorban. Sem. Bár előnye, hogy megragadni nem nagyon tud. Cserébe jól eltapos a patáival. A karján lévő kicsiők vajon hogy működnek? Esznek is? És ha igen, akkor a karjaiban végig egy bélcsatorna vezet, ami a fő bélcsatornájába fut? Ha verekszik, azt hogy csinálja? Üt a kicsiők fejével, vagy odatartja a karját, és a kicsiők megsorozzák. akit kell? Na jó, szerintem engedjük is el a kérdést.

12_12.jpg

Szó ami szó, nem szeretném, ha a bejárati ajtóm előtt állna.

14_8.jpg

Ebenezer Scrooge nem volt a legjobb, legszerethetőbb, legnyájasabb ember. De azért ez túlzás...

15_6.jpg

Egy ilyen válogatásból természetesen nem maradhatnak ki az unikornisok sem. Meg a hátukon lovagló... reptoidok (?) sem. 

16_1.jpg

Kissé bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, amit látok. 

17_1.jpg

Ez még akár egy szuper kis fantasy is lehet. De ez a borító...

18_1.jpg

Pucér szőke Tarzan találni kardszárnyú delfin! Meglovagolni! Izé... megdelfinegelni!

19.jpg

Oké, meglehetősen biztos vagyok benne alaposabban megnézve, hogy az ott a kép közepén nem az oldalsó férfiúhoz tartozó orbitális nagy pénisz. DE ÚGY NÉZ KI!!! 

20.jpg

Azt hiszem, nincs több kérdésem. El is köszönök mára...

Nos, ők voltak az újabb válogatások, de akad itt még korábbi, és biztos vagyok benne, hogy lesz is még ilyen :) Melyik lett a kedvencetek a fentiek közül?

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes