Panorámás, falak nélküli nulla csillagos hotel a svájci Alpokban

 El tudsz képzeli egy hotelt, ahol nincsenek falak, nincs tető, sőt még fürdőszoba sincs, mégis állandó a teltház? És említettem már, hogy nulla csillagos hotelről beszélünk, ahol több mint 80 ezer forint egyetlen éjszaka? Mégis mi lehet vonzó egy ilyen helyben? Mutatom.

Miután megláttam a képeket erről a mesebeli környezetről, egyértelműen felkerült a kívánságlistámra, hogy egy ilyen helyen tölthessek egy éjszakát. De hol is? Két fiatal művész, Frank és Patrik Riklin és egy vendéglátós géniusz megálmodták és 2016-ban megnyitották Svájcba a Null Stern Hotelt. A hotel neve is utal rá, hogy egyetlen csillag sem ékesíti a hotelt, de az ide látogatókat kárpótolja a lenyűgöző panoráma.

57911e9cdd0895aa728b4be8-960-720.jpg

A hotel jelenleg egyetlen szobával büszkélkedhet, amely nem áll másból, mint amit a képeken is láthattok: egy kényelmes franciaágy, éjjeliszekrény, hangulatos lámpák, széf, ágynemű és puha papucsok. Mindez behelyezve az Alpokba és máris garantált a siker. Egyedi és különleges éjszakát tölthetünk el Safientalban. Puha párnák közül csodálhatjuk a csillagos eget, miközben a frissítőt az ágyba rendelhetjük. A vendégeket helyi lakosok fogadják és kínálják finomságokkal, elegánsan, fehér kesztyűben szervírozzák a rendelt italokat. a helyi lakosok által működtett.

Apró hiányosság, hogy nem tartozik a szobához fürdőszoba, ezért a néhány perc sétára levő közösségi házban található illemhelyet használhatják a vendégek. Ráadásul, ha netán eleredne az eső, ott fedett helyre húzódhatnak.

Érthető okokból a hotel télen zárva tart, de még nem kezdődött el az idei szezon, ráadásul még az idei pontos helyszín sem került nyilvánosság elé. Ám a szezon várólistájára bárki feliratkozhat, hogy aztán 295 svájci frankért, kb 83 ezer forintért a csillagos ég alatt aludhasson és hasonló meseszép panoráma mellett ébredjen:

Az egész kissé szürreális, de mégis működik. Olyan akár egy színházi előadás, ahol minden csupán díszlet. :) 

Kövess minket a Facebookon is!

Ha lenyűgöz a svájci táj, a Gotthard Panorama Express-t neked találták ki! Kattints!

Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes